Tuesday, March 22, 2011

Best Of Luck Ca!!!



Arini Ca start exam utk 1st term dia...Last wk school hols kan, dia rilek je..ada la jenguk buku sket2...tapi kelmarin dgn semlm mmg sy kerah dia buat exercise guna past year's question yg di sy dpt dari opismate sy Kak Lin..Tq Kak Linnnn!!! Subuh tadi dah pesan dia suruh wat elok2 exam..Tadi tengahari sy balim hantar lunch depa, siap tunggu sampai Ca balik. Sanggup x pi gym sbb berdebaq tunggu Ca balik sek nak tau mcm mana exam dia tadi. Dia kata ok, sy tanya ada x yg dia x tau jawab, dia kata ada satu soklan. Pastu dia tanya saya "Parang tu apa mama??" sy kata parang tu kalau nak potong benda besar2..mcm pisau tapi size dia besar. Pastu dia kata Ca jawab "tajam" betul je mama parang tu tajam??? sy kata betul la tu..Parang mesti la tajam utk potong sesuatu...Dia punya happy laaaaa..!!Dia kata mola2 dia buh jawapan "basah" sebab dia x tau apa itu parang, tapi dia padam then tukar ke tajam...lega..!!!!LOL..Esok paper Math & Science plak..dah pesan dia tadi arini mesti pulun wat exercise Math & Science plak....hmmmm..harap2 dia lulus elok la result exam ni nanti..Ya Allah Ya Tuhanku, terangkan lah hati anak ku itu...aminnnnnnnnnnnnnnnnn!!!:-)

1 comment: