Thursday, February 4, 2010

Tima Kasih Byk2 Kepada Management Opus for this Surpriseeeee!!


fr.left: Rahim, Ina, Saya, depan sy tu boss kami Kak Shue, then Iza tepi kanan tu..blkg yg besaq tu Zali..masa ni kami possing utk wat invitation card utk open hse dept. sempena raya puasa last year...!!!:-)

Kami sedepartment sgt gembira hari ini. Bukan kata sedept la, tapi satu company dimana jua Opus berada di Malaysia, New Zealand, India, Vietnam, dan seluruh dunia...Sebab, tengahari tadi kami semua dapat surat incrementttt!!!!Yaaa..increment utk last year yg terpaksa di delayed kan due to economic crisist telah dpt ke tangan kami hari ni..Sebelum ni semua kata x dak increment, rupanya adaaaaaaaaaaa..!!!Tqvm esp. to our Boss, Puan Shuhaila, dan semua top mgt Opus...terima kasih daun keladi ye...saya janji saya akan mengekalkan rekod kerja saya sebaik mungkin..Last year x pernah MC tau, x dpt warning letter pun psl dtg lambat atau apa, Alhamdulillah..kita kena ikhlas keja, baru senang hati...klu curi tulang mcm x best sbb gaji kan jadi darah daging kita...year 2008 pun walo sarat pegnen ke apa ke, Alhamdulillah, x pernah MC walo sehari..cuma cuti pjg start dari melahirkan Luke 22 November 2008..2007 pun sama, x MC..sebab sy suka memberi motivasi dan contoh yg baik utk 2 org subordinate saya....Depa pun jadi mcm tu dah kecuali depa betoi2 sakit yg bkn main2, baru depa MC...Alhamdulillah, section kami Group Document Control ni x dak masalah..keja semua tip top settle x dak backlogged...Sy sgt syg section saya dan subordinate2 saya yg sgt bekerjasama dgn saya dlm menjaga kerukunan section kami...syukur ya Allah..:-)

Psst: increment tu x la byk sgt, tapi kami sgt happy sbb kami x sangka ada increment..!!!yayyyyy!!!!

3 comments:

AniSweet said...

Alhamdulillah....

Anonymous said...

Has cheaply got, it was easily lost.

Anonymous said...

Very Interesting!
Thank You!