Monday, November 15, 2010

Ca make Me A happiest Mum Today!!!Mama proud Of u Sayang!!!

Tadi as usual lunch hour sy balik umah..semenjak mak sy duduk dgn kami, hari2 sy balik umah lunch kat umah dgn mak dan anak2 saya..umah kami kan dekat ya amat dgn opis saya...so tadi balik, smp kul 1.30 tgh Ca x balik2 lg dari sek. Saya makan sorang je sbb mak sy puasa arini. saya dah abis lunch baru Ca balik...dari luar dgr dia bagi salam "assalamualaikum mama...!!" halus je sora dia..bukak je pintu terus dia kasi saya surat sambil menjerit "mamaaaaa..!!Ca dapat hadiah nnt hari sabtu...mama kena gi sek Ca sebab Ca nak amik hadiahhhh!". Saya punya la tekejut, baca la surat yg dia bawak...Ruapa2 nya dia terpilih sebagai salah sorang pelajar cemerlang dlm kelas dia dan akan ada upacara penyampaian hadiah pada 20hb November 2010 ni kat sek dia. Saya happy sgt Allah je yg tau. Kendian dia pun keluarkan report card dia. saya punya happy bila tgk kesemua 8 subject yg dia ambil semua dia dpt A...Alhamdulillah..syukurrrr...!!Opah dia terus kasi dia suit RM10 sbg hadiah dpt semua A, sy inysaAllah akan throw a small bday party la utk dia 27hb November 2010 (kan bday dia 27-11-2010 ni???. Dia mmg dah berbulan2 cakap nak wat bday party..so sebab dia dah dpt result baik exam, akan sy usahakan jgk wat bday party utk dia. Kecik2 pun jadi la sbg hadiah diatas usaha dia, sebab dah janji kalo dpt result elok baru bleh panggil kawan2 dia celeb bday dia this year!! Dah call Mr X tadi bgtau result anak dara dia, Mr X nak nangis, dengaq la sora dia sebak tadi ucap syukur Alhamdulillah atas kejayaan anak dara dia nih..sy plak menitik air mata dengaq sora Mr X mcm tu..:P so, to Ca, mama ucapkan tahniah sayang!!!cuti sek ni Ca bleh la tgk katun kat TV puas2 okeh...tq for making mama happy sgt2 arini ye Ca!!Muaaaaahhhssssssssssss!!!


Ni pic dia study masa final exam aritu..mmg penat dia sebab mmg sy kejan dia suruh study walo mcm mana pun..ye la final exam kan...Alhamdulillah, dia bleh buat...Alhamdulillah she got straight A for all the subject she took..Alhamdulillah syukur...mama proud of u Ca...:-)


Surat jemputan ke Majlis Anugerah Cemerlang sek Ca...I'm so happy!!!


Result final exam Ca this year..Alhamdulillah semua A dia dapat!!Syukur.....:-)

5 comments:

Nana said...

syukur alhamdulillah...congrats ca!aunty yana pon tompang hepi...keep up d gud work ye dear!....mmmuahss...;D

MrsSLuRp said...

im so happy & proud of u too my darling ca! May allah bless u always sayang! muahhhssss xoxo

ps : sy yg baca duk sama touching plak..hihi

Marsha~ said...

Ca sayang... Ca mmg anak yg bijak.. auntie bangga dgn Ca sayang.... ingat lg masa auntie birthday party ca dulu.. kejap je Ca dah besar... bila agaknye kite dpt jumpa lagi ni???

kuchai said...

besaq kecik party tuu behind the point kak...biaq laa small cake pun...janji she has her loved ones around her mesti dia sonok sangat2. congrats ca sayang....aunty is PROUD of you. tak sio2 mama jadik guru besau ehehehhe

Junebunga said...

salam kenal mommy ca@luke..
mintak izin folow u ;)