Friday, March 5, 2010

Ca 1st Exam Next Week!!!!(8, 9, 10 Mac 2010). Debaqnyaaa....!!


Anak dara saya ni akan menghadapi peperiksaan pertamanya mulai isnin depan sampai la ke ari rabu..(sigh...)Aritu sibuk training sports utk ja, next wk dah teruih kena exam...sy sgt risau la kenang kan Ca..dlm solat sy mmg mendoakan supaya Allah terangkan hatinya..mendoakan semoga dia dapat absorb semua ilmu yg dicurahkan oleh guru2nya dan dpt memahami segala ajaran cikgu2 dia...Tengok jadual exam dia ya Allah..Bahasa Malaysia 1 jam 55 min la...math ntah berapa minit la..semua nya lama sgt tau..mcm mana la budak Djh satu nak duduk diam jawab soklan lama tu gamaknya ye???? Doakan la sesama semoga anak sy dpt semua soklan examnya dengan betul ye kawan2...Ya Allah, terangkan hati anak ku, semoga dia dpt menjawab segala soalan periksanya dgn betul nanti dan dpt kejayaan yg cemerlang...aminnnnn..

Risau bkn apa, keputusan periksa ni nnt dengaqnya mempengaruhi kedudukan kelas dlm semester yg akan dtg...harap2 Ca dpt result yg elok, dan dpt kelas yg elok nnt..aminnnn!!!!Risau nyaaaaaaaaaaaaaa!!

5 comments:

zakiah zainudin said...

yang aku ni lagilah risau pasai, anak aku patut dah darjah 1 , tapi masih kat korea.. aku balik hujung jun, maknanya dia start sekolah julai nanti.. sampai la ni membaca masih merangkak, english pulak setakat buku peter & jane, bagi buku lain takleh baca.. risau ni risau takut anak aku ketinggalan..

btw, mana hang beli tung sekolah ca tu? senang kan budak nak pakai..

Farah Yusri said...

Farah aminkan sekali doa akak!!

Tiba-tiba teringat kat adik farah. Result SPM 11 Mac ni, tak lena tidur makcik tu. Huhu.

mierafaziera said...

Kiah: tu diaaaa...lmbt l dia masuk sek nya Kiahhh???Tung tu tudung kaaa??:D aku beli tudung tu kat Ghaz laki Jules..:-)
Farah: tq dear...:-) best of luck to adik Farah tau!dia yg dulu suka ikut farah wat PS tu ka????

kuchai said...

gud luck ca sayang..insyallah aunty doakan kejayaan untuk ca...always!

mierafaziera said...

"Tq aunty Kuchai..." = from Ca.