Thursday, March 18, 2010

Sedihlah.....:-(





Sedihla hidup nih....kenapa anak2 saya yg terpilih untuk melalui hidup mcm ni...I've tried everything to make them happy, but I know deep down in their heart they need their papa..especially Ca..until now everyday I pick her up from the bb sitter's hse, she will ask..."maaa..papa ada x kat rumah?"...of course x de syg.....papa x de kat umah..papa kat umah Tukyah....:-( Pls Allah...make this thing easy ASAP, if we cannot get back our family on the track, just let our heart forget everything and move on..Pls Allah...make this thing easy for us 3 beranak....:-(

13 comments:

zakiah zainudin said...

amin! all the best mira! semoga allah berikan kekuatan padamu.. semoga hang tak menangis lagi lepaih ni, dapat balik life yang ceria macam dulu...

edrina said...

huhuhu sedih jugak :-(. Ya Allah permudahkan lah segalanya..amiin

MfZ said...

sabaq kak mira...

Mrs.Nury said...

sabar mira..sabar...kite pun sedey baca blog awk.Insyaallah allah itu maha esa maha kuasa.Tentu dia akan tolong.Nury doakan moga korang kembali bahagia macam dulu demi anak..demi keluarga

ibu 2AZ said...

sedih ..terharu seme ada..yelah..biler tgk wajah anak2 sure u sayu kan..harap dipermudahkan segalanya..moga u dan anak2 kembali berbahagia spt dulu ye...

Anonymous said...

Sedih abang baca cerita Ca ni....

zubye said...

Mira.. berat mata memandang, berat lagi bahu memikul.
Sabarlah, duhai hati..

Tyha said...

Amin..Moga yang baik2 saja menanti Mira and family atas kesabaran dan kecekalan melalui dugaan ni.Be strong ya.Tyha tahu Mira boleh...demi anak2 at least.

Cheedah said...

saya kagum dgn ketabahan akak. saya suprise sangat sbb anak akak ca matured sblm umurnya. saya percaya dia mesti berjaya bila besar nanti. be strong akak. untuk both of ur kids n urself. saya doakan semuanya akan berjalan lancar dengan izin dariNya.

mierafaziera said...

entah la kawan2..sy rasa mcm ssh rumit la...sy dah smp tahap redha je la apa nak jadi pun..malas nak berharap dah....letih dah mengumpul harapan..cuma tu lah..harap2 Ca tabah...selalu ingatkan dia skrg, "ca kena kuat..ca kena kuat mcm mama tau..!!"semlm dia lgsg x nak makan sbb sehari suntuk x dpt jmp papa dia...siang tu dia mkn, bila suruh makan malam dia x mau..."ca x nak makan, ca x nak apa2, ca nak papa je...!!"apa la daya sy melainkan suruh dia bertahan dan jadi kuat....:-( sabar la Ca ye syg...:-(

Anonymous said...

kalau kak mira kembali ngan Mr x tak blh ke?

mierafaziera said...

Plannya nak berbaik..tapi ada jek obstacle nya..:-(

kuchai said...

adoiii berat mata kita pandang berat lagi bahu akak pikul. all i can say...sabaq la kak.... ada hikmah sebalik semua nih...tuhan jek yg tau...uhuhuhuh...makin kurus buah ati saya nama ca tuu..ca jangan makan ai yea sayang....ramai org sayang ca....ca kena kuat untuk mama n luke