Tuesday, March 16, 2010

Disney On Ice....!

Date: 13 March 2010
Venue: Stadium Putra Bukit Jalil
Time: 8.30pm


Pic ni masa kami nak pi beli tiket utk tgk show DOI nih kat Rock Corner MV. x ingat bila, tapi beberapa minggu sudah la..start hari beli tiket ni ca dok counting berapa hari lagi nak tgk Disney On Ice smp penat nak jwb hari2...:P


Dia x sabaqqqqq sgt nak tunggu kul 8.30pm malam tu sbb nak tgk show DOI tuh...happy sgt dia!!!


if u happy, mama oso happy okeh Ca...?:-)


Sesampai di luaq Stadium Putra, awai lagi maka lepak2 begambaq dulu depan tu...


Anak2 ku yg happy berjalan penuh gumbira menuju ke Stadium Putra Bukit Jalil utk menonton Disney On Ice!!:D


the happy face of my princess when the time she always counting for the past few weeks finally comes!!!


Sy yg x melayan sgt show tu, asyik mengacau anak2 sy dgn sibuk mengambik gambaq sesaja!!:D


For our kid's happiness, we always put our ego and disagreement aside!!Janji anak2 happy!!!! Smp bila bertahan hubungan mcm tu x tau la...Allah tentu ada plan Nya yg terbaik utk kami, maka Dia uji selagi boleh....me?pasrah dan redho saja selagi boleh...:-)


Luke yg kan tergedik2 sama2 menari mengikut disney2 character tu dancing!!:D


During the show, anak2 sy sgt enjoy melihatnya..Papa depa pun sama, enjoy kemain tgk benda tu..sy besa2 ja...siap menguap lagi masa tgk tu..:D


Sgt jeles bila diakhir show depa yg dok front row dpt beramah mesra dgn semua character....x pe la Ca cayang, janji Ca dpt tgk sudah la k....:-)

8 comments:

Aiza Azril said...

bestnya ca dgn luke pi tgk DOI...kali ni kc tak dpt nak bwak the 2As pi...frust tul!

Aiza Azril said...

bestnya ca dgn luke pi tgk DOI...kali ni kc tak dpt nak bwak the 2As pi...frust tul!

Farah Yusri said...

Seronoknya!! Ca and Luke looks so happy!!

Kak, dah lama tak jumpa akak and Ca. Bila tengok Ca, dah grown up! Makin sweet & cantik macam akak :)

kuchai said...

akak ooii....baru nih la dapat baca vlog akak haa. psstt kita sukak wedges mu ittew.

hiks kita pun suka sangat show mcm nih. ehh dapat tak binokular mickey masa bli tkt tuu? ker certain tkt rate jek? opish nih la bli tuk client rasa kita nak pow jek mende tuu ahahhahaha

mierafaziera said...

Chaiii!!kor suka wedges tu yek?beli kat JJ Mv je dikkk..masa tu nak perabih voucher JJ yg opis akak bg...akan ku pelasah wedges tu sehingga lunyai..!!:D pi DOI tu x dpt apa2 pun Chai masa beli tikettttt.dah beli hat morah sekali, sapa nak bagiiii!!!:D

mama_umar said...

salam..baru 1st time bace blog akak,heppy sgt tgk anak2 akak enjoy dgn show tuh..and saya hrp akak ttp tabah ye dgn dugaan2 dlm idup akak,keep n touch ;)..saye folo & tuka link ya

mierafaziera said...

mama umar: tq dear..;-)

mierafaziera said...

Farah: ye la dikkkk...dah la skrg farah dok jauh, konpem x jmp nya...bila korang berdua dah blk Mesia nnt maybe bleh jmp2..ntah2 farah balik bertiga ke nanti..??:D