Friday, November 6, 2009

Ca Happy, Mama pun Happy...

tengahari semlm dah beli dah semua party favours utk Ca..Lega dah settle sepasai..!Pi beli semua kat Jalan Pudu..sgtlah murs nya harga kat sanaaaaaaaaa..!!Pi dgn Rahim, Kak Shue, Kak Fina & driver kami Khairul despatch. Kak Shue & Kak Fina pun memborong mcm nak wat party gak sbb murs kan..:D Semlm wat surprise kat Ca la, suruh dia tutup mata nak masuk umah tuh...Bila bukak mata dia tekejut tgk brg2 byk atas dining table tu...Bila kata tu utk bday dia, dia punya suka laaaaa....:D So, dia start countdown nak bday party dia...hari2 tanya, sehari byk kali tny..mampoihhhhhhhhhh..hangin gak kdg2..:D Sempat rakam video smlm masa dia excited tgk brg2 party dia..:
http://www.youtube.com/watch?v=b9ihkpdexJg

video

7 comments:

CT said...

wahhhhhh banyaknye...happy birthday dear ca...

kak mira, kasi address bleh? nak kasik hadiah sket kat ca, tapi x tau la die suka ke tidak...:) ni emel add saya zuraimah.i@gmail.com

mierafaziera said...

Ct: Cttt..ssh2 ja nihhhh..segan kak mira aih...:-)

CT said...

xde pe la kak mira...mende dah ada..tinggal nak kasi je..:) jgn lupa kasi address ye

mierafaziera said...

he3x..ye la dik, nnt akak kasi add..:-)

Aiza Azril said...

bestnya! ca leh celebrate sama-sama dgn kak alia la...dia takde geng kat cini...hehehe! suka tgk ca gembira...kami pun jadi gembira! :)

afairuz said...

hoyey..hoyey..sonot tgk si ca nih happy...aunyie afai pun tumpang heppi....ater kak..jgn lupa bagi alamat akak yer.. nih emel afai chettie2001@hotmail.com
ater kek nyer baper tengkat???sonot betui bebudak2 nih sambut besday yer kak..suke teman..

mierafaziera said...

KC:Ca x jd celeb bday dia esok KC, papa dia suruh tggu time off day dia jugak, so postponed ke jumaat ni nnt.sian Ca:-(
Afai:ok laling, nnt akak emel add..:-)