Tuesday, November 24, 2009

Happy 1st Bday Anak Mama Luke!!!













Ahad lepas (22 November 2009)genap setahun umoq anak teruna saya bernama Muhammad Luqman Al Hakim Bin Mohamad Fauzi. Luke was born @ Hospital Putrajaya @ 8.15am 22 November 2008 thru c-sect...Perkembangan Luke di umoq nya mencecah setahun, mulutnya bisingnyaaaaa.....esp.time nak tidoq..ntah apa benda dia membebel x tau la..:D, gigi masih x nmpk apa, bejalan meniti sambil pgg funiture makin expert, rajin merangkak dah...dan paling best, dia dah mau sket kat org lain. Pagi bday Luke sy bawak dia & Ca pi jogathon kat Duke Hiway, Luke ok ja...x meragam Alhamdulillah..:-)Kat sana dia mau ja kat kawan2 saya kalo sy pi toilet ke apa.Kalo x tu, sure la meraung kan? Alhamdulillah..:-)

Untuk celebrate bday Luke that day, petang ahad tu kami sekuarga including Mr X pi makan2 kat Nando's Midvalley. sebelum ke MV, sy sempat singgah ke Cranberries Cake Hse kegemaran kami sekuarga tu utk beli small bday cake utk Luke..:-) It's actually a very tiny cake..ngeeeee..!!suka tgk patung sinchan atas dia mcm Luke!!:D

Apapun untuk Luke, mama wish u happy 1st bday dear, mama sgt2 berdoa, despite everything yg kita went thru skrg nih, Luke akan jadi anak yg tabah, membesar dgn sihat, jadi anak yg bijak, soleh dan insan kamil yg hidupnya sentiasa diredhai oleh Allah SWT ye sayang..muahhhssss!!!

8 comments:

leezsa said...

Happy b'day luke mmuahhhs..mmuahssss...moga jd anak yg soleh & pandai tau..

edrina said...

Happy birthday Luke!! Semoga Luke sentiasa dipelihara Allah dimana jua berada, dilindungi dr sebarang perkara yg tak elok, penyakit & fitnah dunia.. Semoga Luke membesar dengan sihat & gembira selalu serta membahagiakan ibubapa & berjaya dunia & akhirat. amiin.

CAK said...

happy bday luke dearie, who sahred the same birth date with kakak laily. semoga smeoga smeoga yg baik2 sahaja utk luke...

ibu 2AZ said...

skjp je kan dah setahun luke..happy besday ye luke..

i baru t'jumpe ur link..ina add awak kay..

zubye said...

Luke..
Auntie sayang kamu walaupun tak pernah berjumpa..

Happy besday dear handsome! :-)

dilaOHdila said...

happy belated behday LUke..
patut lah mama luke tak nakpak2 kat FP
dah ada Blog ka, awat tak habaq
miss u so muchhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh!!!!!!

MrsSluRp said...

OMG i missed it!
Happy belated Bday lil dude! ;p

mierafaziera said...

Dila: miss u too bebeh.....muahhsssss!!!
Akma: tq dear.....:-)