Monday, November 30, 2009

Happy 6th Bday Ca!!!!









Last friday 27 November 2009 was Ca'd 6th bday....Dia sgt suka hati dan mintak nak wat party lagi...Sy kata x payah la pasai ritu dah buat kat school kan...tapi anak dara tu nak jugak. Nak x nak, ptg raya haji tu bawak dia pi bakery kat pekan Kuala Kangsar belikan kek kecik la...so jumaat malam tu Atuk nya bacakan doa selamat sket, then potong kek..tu ja la. Tu pun dia suka sgt dahhhhh....!!

Masuk umoq 6 th ni Ca bleh kata sgt la notty...lebih notty dari dia umoq 5 th..tapi dia sgt matang dln berfikiran dan berkata2...Banyak sgt tanya tau...adeiii...penat nak menjawab!!! Every single details of everything dia nak tau..pengsannnnn!!!!

Oh ya, Rambut dia dah pendek pasai ada masalah kutu. Wednesday last wk bawak gi saloon potong rambut...syg sgt tgk rambut kerinting dia kena potong, tapi apa nak buat.....:P

To Ca, mama sayang sgt anak mama ni Allah ja yg tau..We've been through a lot, and Ca face a very difficults time this year kan sayang..tapi mama bangga Ca dpt melaluinya...Mama doakan Ca akan lebih kuat x kira apa pun kesudahan masalah family kita nih, Mama doakan Ca jadi anak mama yg solehah, bijak, sihat selalu, syg mama, papa & adik selamanya....kami sayang sgt Ca tau!!Happy 6th bday sayang!!!Muahhhhsss!!!

5 comments:

syasham said...

Wah, Ca dapat 2 kek Birthday la..! semoga Ca happy dan celalu cayang adik, mama n papa Ca ok..

AniSweet said...

happy birthday ca!!!!

afairuz said...

ca good girl..semoga jadi anak yang solehah..amin..cemerlang dunia dan akhirat

Faizah said...

mira,

baru terjumpa blog mira ni.
terkejut tengok dua beranak dah slim...
saya baru tau pasai mira & papa ca tu.. Tak sangka.. dok terbayang lagi gamabr di FP dulu.
what ever it is, be strong. semua ni ujian Allah. Insyaallah ada hikmah disebalik semua ni.

mierafaziera said...

Faizah: tq dear..saya aminkan doa mu itu......:-)