Wednesday, January 13, 2010

Kisah Luke @ his 1 yr old....!!









Allah kalo nak creta pasai Luke ni kan....sesak napaihhhh..!!!Punya la nakaiiii..dia sengap masa tidoq saja...bukak saja mata memunggah...memungggggggggah la gheja diaaaa...Kalo dulu saya digelar Tarzan Taman Desa pasai jerit saja Ca nakai kan, la ni bygkan dgn Luke plak menambah...sabaq saja laaaa.....!!Mmg umah kami tu x bleh bekemaih langsung, esp bilik Along dia..pantang dia bilik Along dia tuh kemaih, WAJIB kena punggah...!!Along pun sudah tensen tahap max dahhhh!!! Dia mampu cry saja bila adik dia beroperasi, kalo dulu dia jerit kan...??:DLukeee...Lukeee..sabaq ja la mama nih, tapi Luke tetap intan hati mama okeh..!!!!:-)

6 comments:

Tyha said...

Boy memang suka memunggah la Mira.Sama ngan budak 2 org tu...dulu najmi ja...la ni Naufal join sekaki.

Tapi Najmilah selalu jadi mangsa kena kemas.Adik dia dah naik tocang...skang ni makan pisang, kulit pon paksa abg yng buang dlm dlm tong!

MyHasla said...

mira...ni nak tinggalkan jejak je!!

mierafaziera said...

Tyha: betoi la Tyha..geram max tau!!!
K Has: ha3x.....ok.ok..mira dah save link k has..!!!:D

dilaOHdila said...

salam mama luke..
lar haih dah besaq anak bujang hang
umuq cam ni memang aa tak leh letak barang atas meja wei mama'sat dia punggah habis ( he he he)
Luke kasih punggah (sat gi mama hang penat)

Mama luke
'ca nampak kuruih na'. susut sungguh badan dia. mula2 acik dilla macam tak kenai. dok cari mana CA ni.....

** Bila nak mai bangi mama wei

edrina said...

sama la kita mira.. anak2 ed tu noy ker girl ker sama2 naik jerk depa.. tukang sepah nomot satu huhu

mierafaziera said...

Dilla: tu laaa..lama dah x pi makan2 kat bangi...nnt la Dilla, ada keta nnt kami akan mola bejalan2 balik mcm dulu..:D
Edd:pening kepala Edd, dia sorang saja punggah habih satu umah..!!!!:P